Jeugdactiviteiten

Ook in seizoen 2018/2019 zal de Jeugdcommissie weer veel activiteiten organiseren met natuurlijk weer voor elk wat wils! Het programma staat hieronder en is ook opgenomen in de SKF Kalender.

Dit is het programma (data zijn nog onder voorbehoud):

Activiteiten Voor wie? Wanneer?

Vossenjacht D, E en F 28-9-2018
Lasergamen B en C 12-10-2018
Sinterklaasfeest E, F en K 23-11-2018
Scherpschutterstoernooi D, E en F 3-1-2019
Bowlen of iets dergelijks C en D 27-2-2019
Glow in the Dark E, F en K 8-3-2019
Paaseieren en crea/knutselen E, F en K 19-4-2019
Nieuwe activiteit A en B 10-5-2019
Sleep-in D, E en F 21 en 22-6-2019
Team van de Week E en D Zaalcompetitie
Kamp*   jul-19

*Kamp wordt ieder jaar georganiseerd door de kampwerkgroep, aangestuurd door Arjan de Haas, José Bouwmeester en Bram Grijzenhout. Kamp is voor de B en C-jeugd.

De jeugdcommissie organiseert ook het Team en Pupil van de Week. De teams van de week worden op volgorde gekozen. De Pupil van de week wordt ingeloot.

Het team van de week staat tijdens een thuiswedstrijd van SKF S1 in de spotlights! Dit team mag bij aanvang van de wedstrijd oplopen met de spelers van het eerste. De Pupil van de Week heeft als extra taak het uitnemen van de bal en lootjes trekken voor de verloting. Na afloop van de wedstrijd krijgen de kinderen nog een leuk aandenken.

Kijk ook eens op de speciale SKF Jeugdcommissie Facebookpagina! Daar vind je ook foto's, leuke verslagen en de aankondigingen van de evenementen.