Blessureregistratie

Binnen onze korfbalvereniging wordt er door veel mensen gekorfbald, het komt dan helaas ook wel eens voor dat er een blessure optreedt. In veel gevallen zijn het gelukkig geen ernstige blessures, maar het gebeurt ook dat de blessure langer aanhoudt dan een paar dagen.

Om die blessures inzichtelijk te krijgen en om hulp /advies te kunnen bieden is een registratiesysteem van deze blessures binnen SKF een vereiste. Daarvoor is en invulformulier beschikbaar.

Iedereen die lid is van onze korfbalvereniging en een korfbalblessure heeft opgelopen, kan dit formulier invullen. De Werkgroep Medische Zaken probeert z.s.m. contact te zoeken voor hulp en of advies. Vul je liever geen online formulier in, kun je ook altijd contact opnemen via medischezaken@skfkorfbal.nl of een van de leden aanschieten bij SKF. Op deze pagina vind je alle leden.

Registratie is niet ingewikkeld en kan via deze link. Uiteraard wordt alle verstrekte informatie vertrouwelijk behandeld.