Toernooien

Met uitzondering van een aantal grote landelijke toernooien (PKC, De Meeuwen) organiseert SKF niet centraal deelname aan toernooien.

Inschrijving, maar ook regelen vervoer, evt. invallers, begeleiding etc. moet dus door enthousiaste teams zelf gedaan worden. SKF kan uiteraard wel met raad en daad bijstaan. Heb je vragen of hulp nodig, mail dan even naar oefenwedstrijden@skfkorfbal.nl.

Denk er eens over na! Deelname aan een toernooi is leuk, gezellig, goed voor de teamgeest en (omdat veel toernooien aan het eind van het seizoen vallen) heel geschikt als afsluiting van het jaar voor je team! En als je gaat, laat dat dan even weten voor agenda op de site en stuur vooral na afloop een verslagje en foto's naar pr@skfkorfbal.nl!

• 9 juni 2018, Jeugdtoernooi korfbalvereniging Oost-Arnhem. Voor A tot en met F jeugd. Inschrijven voor 10 april. Meer informatie is hier te vinden.

Onzeclubwinkel