15 januari: informatiebijeenkomst voor ouders F t/m C-teams

07-01-2019

Beste ouders/verzorgers van F t/m C-teams,

In december heeft u via de Whatsapp-groep van het team van uw kind het verenigingswerk voor ouders (periode januari t/m maart) ontvangen. Veel ouders hebben het verenigingswerk al onderling verdeeld. Heel fijn dat het zo snel opgepakt is en dat al zoveel ouders een taak op zich hebben genomen!

De ouders die het verenigingswerk nog niet verdeeld hebben, willen we graag tot zondag 13 januari de gelegenheid geven om het verenigingswerk alsnog te verdelen. Het is de bedoeling dat ouders onderling afstemmen wie wat gaat doen. De trainer heeft hier dus geen rol in. Eén ouder per dienst is voldoende. Graag ontvangen we de dienst + datum + naam via de mail: verenigingswerk@skfkorfbal.nl.
U ontvangt altijd binnen enkele dagen een reactie op uw aanmelding. Geen reactie ontvangen? Controleer dan uw spambox.

Voor de ouders die een dienst zaalcommissaris of kantinedienst gaan draaien, maar ook voor alle andere ouders die willen weten wat deze taken inhouden, wordt op dinsdagavond 15 januari een informatiebijeenkomst georganiseerd.

De informatiebijeenkomst start om 20:00 met een algemene uitleg, waarna u meer te horen krijgt over de taken van de zaalcommissaris en kantinemedewerker. Ook krijgt u een rondleiding door de zaal en kunt u een kijkje achter de bar nemen. Vanaf circa 20:45 is er gelegenheid om onder het genot van een drankje vragen te stellen over verenigingswerk. De SKF-vrijwilligers die zich met de organisatie van het verenigingswerk voor ouders bezighouden zijn dan aanwezig. Bij hen kunt u ook terecht met meer algemene vragen over verenigingswerk voor ouders.

We hopen u dinsdag 15 januari te ontmoeten!

Met sportieve groet,
Bestuur SKF