2e Extra training voor senioren en junioren

31-01-2018

Vrijdag 9-2 staat de 2e extra training voor alle teams in de doelgroep Vereniging op het programma (S5, S6 en S7, alle midweekteams en A3, A4 en A5).

Dit is een leuke kans om extra te trainen, al je korfbalvragen te stellen aan een ervaren trainer, senioren en junioren samen te laten spelen en vooral een gezellige avond te hebben met elkaar. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en/of spelers en zullen plaatsvinden op vrijdagavond van 20.30 tot 21.30 in de SKF-hal.

Vrijdag 19 januari was de 1e extra training voor spelers uit de doelgroep Vereniging. 10 enthousiaste spelers werden door onze hoofdtrainer Steven Brink getrakteerd op een intensieve training met o.a. ballonnen en medicinballen. Het was erg leuk voor alle deelnemers om eens op een hele andere manier met hun sport bezig te zijn. Na afloop was het in de kantine erg gezellig.

We gaan hier graag mee door en hebben nu dus de tweede training op de agenda staan. Het zou leuk zijn om hier met nog meer SKF’ers aan deel te nemen en samen van de vrijdagavond een gezellige SKF-avond te maken op deze dagen.

Deze tweede training zal SKF 1 speelster Vera van Ekris verzorgen. Het thema van deze avond zal zijn: “Korfzone”.

Zoals gezegd gaat het om korfbal, maar ook om een gezellige vrijdagavond. Na de training is de kantine dan ook open om met elkaar na te praten en wat te drinken met lekkere hapjes en muziek.

Als je mee wilt doen, geef je dan snel op. Dat kan tot donderdag 8-2 via deze link. Om de training door te laten gaan zijn minimaal 10 spelers nodig. Het maximum aantal is 24. Geef je dus gauw op, want vol is vol.

Tip: bespreek deze week gelijk tijdens je eigen training of wedstrijd even wie het leuk vindt om mee te doen, zodat je met een groepje vanuit je eigen team kunt gaan.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Silvia Roseboom, Coördinator Doelgroep Vereniging.

Toon overzicht

Onzeclubwinkel