Einde trainingen op 21 juni

09-06-2019

Op zaterdag 15 juni is de laatste competitieronde van dit seizoen. In de week erna wordt nog getraind.

Dat betekent dat op vrijdag 21 juni de laatste trainingen van het seizoen plaatsvinden. Wij nodigen trainers uit om van deze laatste training nog een leuke afsluiting van het seizoen te maken! Indien SKF-teams zich voor een Nederlands Kampioenschap plaatsen trainen zijn uiteraard nog even een week langer door.

Op maandag 17 juni zal de team- en trainersindeling voor het nieuwe seizoen gepubliceerd worden. Ook zal dan naar verwachting het concept trainingsrooster voor het nieuwe seizoen bekend zijn. Goed om alvast te weten is dat de trainingen voor de teams in de doelgroepen Top, Opleiding Top en Top jeugd voor het nieuwe seizoen in de week van maandag 19 augustus starten. De overige teams starten de week erna, in de week van maandag 26 augustus. Op zaterdag 31 augustus zal onze Startdag voor het nieuwe seizoen zijn, met voor elk team een oefenwedstrijd bij SKF.

Maar… het huidige seizoen is nog niet klaar.  Zo hebben we in het weekend van 22 juni de Sleep-Inn bij SKF en in het weekend erna ons Jeugdkamp. En op zaterdag 6 juli zullen we een spectaculaire slotdag voor alle SKF’ers organiseren. Meer informatie daarover volgt snel!


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS