Feest: EBG 20 jaar op 10 februari

30-01-2018

Onze supportersvereniging EBG bestaat 20 jaar! En dat gaan we vieren op 10 februari.

De EBG (El Brigato Gialoblu, de geelblauwe brigade), met de kenmerkende wesp in het logo, bestaat 20 jaar. Een mooie mijlpaal. 20 jaar van steun aan ons vlaggenschip, natuurlijk op hoogtijdagen; we herinneren ons allemaal de Hoofklassefinale in Amsterdam, de derde kruisfinale in Scheveningen en natuurlijk de P/D wedstrijd thuis tegen KZ. Maar ook als het wat minder ging, dan soms ook wat minder massaal, bleef EBG een steun voor SKF.

Dat wordt op 10 februari gevierd met een grote disco, een spectaculaire oploopshow bij het 1e, een supportersdag en natuurlijk diverse mooie oude beelden van de EBG. Meer informatie volgt!

Laat in het Facebookevenement vast weten dat je komt.

Toon overzicht