Isa Beumer (B1) verrast door international Barbara Brouwer

29-01-2019

In de zomer van 2017 maakten Isa en Julia Beumer de overstap van Rheko uit Rheden naar SKF. Isa heeft maar één doel voor ogen: zo hoog mogelijk spelen en de absolute top halen.

Bij SKF speelt ze nu voor het tweede jaar in de B1 en is daardoor actief in de Hoofdklasse. Ze is trots dat ze aanvoerder is van dit talentvolle team onder leiding van trainers Jelte de Jong, Ron de Graaf en Sanne van Mil.

Vorig jaar was van enige voorspoed echter geen sprake meer. Het zat Isa flink tegen door onder andere een knieblessure waardoor ze 10 weken aan de kant stond. Voor een jeugdspeelster met de ambitie zoals Isa deze ten toon spreidt was dat een hard gelag.

Uit onverwachte hoek werd Barbara Brouwer, Nederlands international en speelster van landskampioen TOP/SolarCompleet uit Sassenheim, geïnformeerd over het wel en wee van Isa Beumer en bereidde zij een verrassing van wereldformaat voor haar voor. 

Barbara berichtte Isa dat ze naar Veenendaal zou komen om samen met haar een uurtje te trainen in de SKF-Hal. Isa werd stil bij het zien van de videoboodschap die door Brouwer was opgenomen. Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Samen met Barbara Brouwer beleefde Isa haar finest hour in haar korfbalcarrière. Een uur trainen met één van ’s werelds beste korfbalvrouwen.

 

Isa genoot. Barbara genoot.

Namens geheel SKF willen wij via deze weg Barbara Brouwer ontzettend bedanken voor dit geweldige moment voor Isa.

Barbara reageerde ook via Twitter:


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS