Nieuw tappunt bij SKF

02-04-2018

We hebben bij SKF een nieuw watertappunt. We beseffen dat we met de kop boven dit stukje enkelen van ons op het verkeerde been hebben gezet, maar daarmee hebben we wel even aandacht voor dit stukje.

Vorige week is er een watertappunt gemaakt speciaal voor het vullen van bidons. Dit extra tappunt is buiten geplaatst aan de korte zijde van de sporthal waar ook de toegang tot de kleedkamers is.

Dit tappunt is goed toegankelijk en in tegenstelling tot bijvoorbeeld het vullen van bidons bij de toiletten past de bidon hier recht onder de kraan, zonder deze tot bewegingen te dwingen waar deze niet voor is ontworpen. Dus sta je wissel (toch degene die vaak deze taak mag vervullen) gebruik dan deze nieuwe kraan. Om te voorkomen dat de kraan onnodig open staat is deze voorzien van een drukknop en we hebben ons laten vertellen dat één keer drukken precies genoeg is voor het vullen van één bidon. Maar hier mogen geen rechten aan worden ontleend.

SKF bedankt bij deze ook de klusjesmannen die hiervoor hebben gezorgd. Vrijwel elke maandag steken ze de handen uit de mouwen voor onze accommodatie waardoor deze er goed bij ligt en we veel kosten kunnen voorkomen als Vereniging.

Toon overzicht

Onzeclubwinkel