Nog één keer dit zaalseizoen: steun ons zaterdag!

12-03-2018

Het zaalseizoen is voor SKF 1 niet gelopen, zoals we hadden gehoopt. We hebben jullie helaas maar weinig kunnen vermaken met leuk korfbal en overwinningen.

Waar ik wel heel blij van wordt, zijn de enthousiaste vrijwilligers en supporters rondom wedstrijden van SKF! Ondanks de vele mindere wedstrijden dit seizoen, zijn jullie toch steeds gekomen! Zaterdag was er bijvoorbeeld weer een geweldige verloting georganiseerd door de sponsorcommissie en was het weer lekker druk bij de sponsorbijeenkomst! Dat vind ik mooi dat dit kan bij SKF!

Ook geniet ik van de verschillende (jeugd)teams. SKF 4 die met een jong team kampioen zijn geworden en aankomend seizoen een klasse hoger mogen spelen waar ze meer uitdaging zullen vinden. De A1 waar ik zelf ook onderdeel vanuit mag maken als trainer is kampioen geworden in de overgangsklasse en is gepromoveerd naar de hoofdklasse. Ook de A2 is kampioen geworden in de 2e klasse en we mogen trots zijn dat we nu alle 2e jeugdteams op 1e klasse niveau hebben spelen, want ook de B2 en C2 zijn dit zaalseizoen kampioen geworden! De A4 is kampioen geworden met 11 overwinningen en maar 1 nederlaag. De B3 heeft zelfs alle 12 de wedstrijden gewonnen en ook die hebben van de kampioenstaart mogen genieten.
Bij de jongere jeugd is de E3 kampioen geworden met maar 56 tegendoelpunten over de gehele competitie. Dan kun je verdedigen hoor! Aankomende zaterdag kan de F1 ook nog kampioen worden als ze het opnemen tegen Wageningen F1. Zet ‘m op!

Ook nog een speciale vermelding voor SKF C1. Zij spelen zaterdag op het NK in Dordrecht en horen bij de beste acht ploegen van Nederland! Het zou leuk zijn als er veel publiek langs de lijn staat om de C1 aan te moedigen.

De andere teams ben ik zeker niet vergeten, maar dit stuk zou wel erg lang worden als ik over alle teams wat zou schrijven. Ook van jullie hebben we genoten!

Ik wil alle mensen die SKF een warm hart toe dragen uitnodigen om ons aanstaande zaterdag (17 maart) aan te moedigen in de belangrijke wedstrijd tegen Antilopen 1. Bij een overwinning blijven we met SKF 1 in de overgangsklasse. We kunnen daar alle support voor gebruiken en dit geeft ons een extra boost! Ik beloof jullie dat we er met elkaar voor 110% voor zullen strijden om ons veilig te spelen!

Samen Kunnen we het Fiksen!

Daniël van Munster

Toon overzicht