Richtlijnen aanwezigheid Top teams SKF 2019-2020

10-04-2019

In de aanloop naar het nieuwe korfbalseizoen herinneren wij graag alle spelers en ouders/verzorgers van spelers die graag in de Top teams van SKF (Doelgroepen Top, Opleiding Top en Top Jeugd) willen spelen aan de richtlijnen voor aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden.

Die richtlijnen zijn hier te vinden.

Wij vragen spelers en ouders/verzorgers om nu al rekening te houden met deze richtlijnen bij de planning van vakanties en andere uitjes. Het kunnen en willen voldoen aan de richtlijnen is één van de criteria die SKF beoordeelt bij het kiezen van spelers voor onze Top teams.

Het KNKV competitieschema voor volgend seizoen is hier te bekijken. Details over eventuele weken waarin niet getraind wordt zullen door de trainers van de betreffende teams worden gedeeld. Een belangrijk uitgangspunt is echter dat in elke week waarin competitiewedstrijden gepland staan zeker getraind zal worden.

Toon overzicht