SKF korfbalplaatjes sparen bij Hoogvliet

10-10-2017

Hoogvliet heeft SKF benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens een keer de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.

Een aantal jaren geleden hebben ook aan deze actie meegedaan en het was toen een groot succes. In een prachtige verzamelmap kon je  de foto’s  van alle teams/leden plakken die bij het boodschappen doen bij Hoogvliet gratis uitgedeeld worden.

Alle teams (van Senioren tot Kangoeroes, recreanten, midweek, maar ook Sportfit en diverse commissies) zijn uitgenodigd om aan deze verzamelactie mee te doen.

De actie start pas in het voorjaar van 2018 maar er moet voor die tijd nog een heleboel gebeuren, er moeten bijna 500 mensen op de gevoelige plaat worden vastgelegd. We hopen zo spoedig mogelijk een schema te kunnen publiceren waarin de dagen/tijden staan wanneer een team/commissie op de foto kan.

Wel zijn de dagen al bekend: 21, 23, 24, 25 en 28 oktober a.s. Er zal op onze eigen accommodatie een fotograaf aanwezig zijn van Mooizzbymathan die ook al de teamfoto van de SKF-selectie heeft gemaakt (binnenkort op de site te zien).

Houd de site in de gaten, daar zullen we het schema op publiceren.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze actie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je wel af van je portretrecht en geef je SKF/Hoogvliet toestemming om je foto te laten gebruiken voor deze actie.

Zijn er vragen? Bel of mail gerust even met Yvonne Hagoort, 06-53566347.

Toon overzicht

Onzeclubwinkel