SKFClub Bierproeverij tijdens Eindejaarsevenement

07-11-2018

In het kader van het Eindejaarsevenement 2018 van SKF organiseert de SKFClub op donderdag 20 december a.s. een Bierproeverij van Speciaalbieren. Hiervoor hebben we de samenwerking gezocht met Veenendaals enige echte Bierspeciaalzaak, Pollekebier aan de Zandstraat.

Ineke en Breunis van de Pol runnen deze kwaliteitswinkel al enige jaren. Zij zijn kenners en leverancier van meer dan 600 soorten speciaalbieren, van regionale tot internationale bieren. Deze leveren ze vanuit hun karakteristieke winkel aan de Zandstraat. Wij zijn blij dat we hen bereid hebben gevonden deze avond voor SKF te organiseren.

Hoe gaat de bierproefavond er uit zien?
Ineke en Breunis zullen iets vertellen over hun passie voor speciaalbieren en hun bedrijf in Veenendaal. Daarna zal een aantal bieren uitgelicht worden en leren we de smaken in het bier te ontdekken en te onderscheiden. Daarbij zullen bijpassende hapjes niet ontbreken.

Uiteraard is er na afloop ook gelegenheid om een bestelling te doen, voor jezelf maar b.v. ook voor een bijzonder geschenk voor de komende feestdagen.

Enthousiast geworden? Je kunt je tot 1 december a.s. opgeven bij skfclub@skfkorfbal.nl.

Voor: senioren van SKF & andere belangstellenden
Datum: donderdag 20 december 2018