Spelers- en vrijwilligersenquête 2019

09-05-2019

SKF heeft afgelopen weekend naar haar leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers de jaarlijkse enquête gestuurd. De vragen gaan over korfballen bij SKF, verenigingswerk en over vrijwilligerswerk.

De antwoorden zijn voor SKF belangrijk om een goede teamindeling voor het nieuwe seizoen te maken en om een beeld te krijgen van wat leden, ouders en andere betrokkenen aan SKF kunnen bijdragen. Het is de bedoeling dat iedereen de enquête uiterlijk 15 mei invult. Het invullen kost slechts enkele minuten en de linkjes in de e-mail kunnen meerdere keren gebruikt worden. Alle resultaten worden opgeslagen.

Mocht je de mail met enquêtes niet hebben ontvangen, dan vragen we je om dit via het secretariaat te laten weten. We zullen je dan alsnog een enquête sturen.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Toon overzicht