Nog 2 dagen om de Spelersenquete 2018 in te vullen!

29-04-2018

Op 14 april is de jaarlijkse spelers- en vrijwilligersenquête verstuurd naar alle leden (spelend en niet-spelend) en ouders van jeugdleden. We willen iedereen vragen deze enquête voor 1 mei in te vullen. Je hebt dus nog tot en met maandag de tijd!

Onderstaand de tekst uit de mail. Mail niet ontvangen maar wel lid van SKF? Dan hebben we geen (correct) mailadres. We nodigen u/je van harte uit om via onderstaande links de enquête toch in te vullen (en even het juiste mailadres door te geven aan secretariaat@skfkorfbal.nl). Ook vrijwiliggers die geen lid zijn nodigen we uitdrukkelijk uti de enquête in te vullen.

Beste SKF-er, ouder/verzorger, vrijwilliger,

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van en/of betrokken bij SKF. Deze mail bevat linkjes naar de jaarlijkse spelers- en vrijwilligersenquêtes. Het spelersdeel geeft SKF een beeld van wat de spelende leden het volgende seizoen graag willen en is input voor de teamindeling. Het vrijwilligersdeel geeft inzicht in de wensen ten aanzien van vrijwilligerswerk. Klik op de link die op jou van toepassing is. De linkjes kunnen meerdere keren gebruikt worden (bijvoorbeeld als meerdere kinderen uit één gezin lid zijn). Onderaan deze mail staan korte toelichtingen op het spelersdeel en op het vrijwilligersdeel.

We willen je vragen om de enquête voor 1 mei in te vullen. Het invullen kost slechts een aantal minuten.

• Speel je volgend jaar in de kangoeroes, F, E, D of C? Vul dan samen met je ouder(s) / verzorger(s) de Jeugdspelersenquête in.
  • Ben je ouder / verzorger van een SKF-lid dat in de kangoeroes, F, E, D, C, B of A speelt? Vul dan de Ouder-enquête in.
  • Speel je volgend jaar in de B, A, senioren of midweek? Of zit je bij de Recreanten of SportFit? Vul dan de Spelers- en Vrijwilligersenquête in.
  • Ben je geen spelend lid, maar wel SKF-vrijwilliger? Vul dan de Vrijwilligersenquête in.

TOELICHTING OP HET SPELERSDEEL
SKF is een vereniging met veel leden en wij willen graag dat ieder lid plezier heeft bij onze club. Sommige spelers streven het hoogste na, terwijl anderen de gezelligheid veel belangrijker vinden. Het is belangrijk dat alle spelers in een team spelen dat bij de wensen en ambities van deze spelers past. Door middel van de enquête krijgt SKF een beeld van wat de spelende leden het volgende seizoen graag willen. Jouw antwoorden op de vragen vormen één van de informatiebronnen voor de teamindeling die aan het eind van het seizoen gepubliceerd zal worden. Met het invullen van deze enquête geef je SKF toestemming om de gegevens in een spelersbestand op te nemen. Dit bestand wordt alleen door de TC (= Technische Commissie) gebruikt.

TOELICHTING OP HET VRIJWILLIGERSDEEL
Korfballen bij SKF is alleen mogelijk als leden en andere betrokkenen zich voor onze vereniging inzetten. Er zijn al veel leden die één of meerdere vrijwilligerstaken uitvoeren. Zij weten als geen ander dat vrijwilligerswerk heel belangrijk is, maar ook veel plezier, sociale contacten en nieuwe vaardigheden oplevert. Deze vrijwilligersenquête is bedoeld om inzicht te krijgen in de wensen van SKF-leden, ouders en vrijwilligers ten aanzien van vrijwilligerswerkzaamheden. De antwoorden verplichten je tot niets! Met het invullen van de enquête geef je SKF toestemming om de gegevens in een vrijwilligersbestand op te nemen. Dit bestand wordt alleen gebruikt voor het matchen van (ouders van) SKF-leden en vrijwilligerstaken.

Alvast hartelijk dank voor de moeite!

SKF

Toon overzicht