Teamindeling 2019-2020 gepubliceerd

17-06-2019

De teamindeling voor het seizoen 2019-2020 is gepubliceerd.

De teamindeling voor het nieuwe seizoen is hier op de website te vinden. Zoals elk jaar is de indeling tot stand gekomen door:

  • Observaties van de coördinatoren in de TC.
  • Evaluaties vanuit de trainers.
  • Overleg tussen coördinatoren onderling en trainers.
  • De door spelers en ouders ingevulde spelersenquête.

Wij vinden het belangrijk om selectieprocedures aan het begin van het seizoen waar mogelijk te vermijden. Door spelers het gehele seizoen te volgen ontstaat een goed en betrouwbaar beeld van elke speler. Daar hechten wij meer waarde aan dan aan een “momentopname” aan het begin van het seizoen. In een aantal teams zal nog wel een selectie plaatsvinden tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Waar dit van toepassing is, is dit in de teamindeling aangegeven. Selectie wordt in die gevallen gedaan door de trainers en de betrokken coördinator.

In de jeugdteams valt het grote aantal meisjesteams op. Dat heeft te maken met een scheve verhouding tussen jongens en meisjes in de betreffende leeftijdscategorieën.

In de komende weken zal naar verwachting nog een aantal jeugdspelers lid worden van onze vereniging naar aanleiding van het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi. Vanzelfsprekend heeft dat invloed op de teamindeling. Wijzigingen zullen periodiek op de website worden verwerkt.

We verwachten in de komende 2 weken het trainingsrooster en de trainersindeling te publiceren. Houd de website hiervoor in de gaten!

Noot van de redactie:

  • het kan zijn dat je om de nieuwe teamindeling te zien, even je browsergeschiedenis moet wissen, zeker als je Chrome gebruikt.
  • Nu de nieuwe teamindeling bekend is, pakken we in de komende dagen ook de teampagina's aan.

TEAMINDELING --> KLIK


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS