Trainen in de Herfstvakantie, start zaaltrainingen en oefenwedstrijden

11-10-2017

We zijn ons aan het voorbereiden op de overgang van het veld naar de zaal. In de Herfstvakantie (van 16 t/m 20 oktober) trainen we nog gewoon op het veld.

Ondanks dat een aantal van onze leden op vakantie zal zijn zullen de trainingen plaatsvinden conform het veldtrainingsrooster. Als een training echt niet door kan gaan omdat te veel spelers of de trainers niet aanwezig kunnen zijn vragen we de trainers om dit tijdig aan de spelers en/of ouders te melden en even goed te bedenken of er met het openen of sluiten van de accommodatie iets mis kan gaan als zij er die dag zelf niet zijn.

Vanaf maandag 23 oktober zullen alle SKF-teams in de zaal trainen. Het zaaltrainingsrooster is hier te bekijken. We hebben geprobeerd om de trainingsdagen en trainingstijden in de zaal waar mogelijk gelijk te houden met het veldrooster. Vanwege de beperkte ruimte in de zaal is dat niet overal mogelijk. Let op: het is mogelijk dat in de komende week nog wijzigingen in het trainingsrooster worden gemaakt. We zullen in dat geval de betrokken trainers uiteraard informeren, maar voor de zekerheid is het goed om in het weekend van 21 en 22 oktober nog even goed naar het definitieve trainingsrooster te kijken.

Voor vragen over de trainingsroosters kunnen alle SKF-leden overigens bij Astrid Cramer terecht. Zij heeft de coördinatie van de roosters onlangs van Christa van Schaik overgenomen. Vanaf deze plek bedank ik Christa graag voor haar inzet!

Oefenwedstrijden
Voor veel teams zijn op 28 oktober en / of 4 november oefenwedstrijden gepland. Kijk hier alvast wanneer jouw team moet spelen en tegen wie!

Bob de Jong

Toon overzicht