Update Grote Clubactie 2017

07-10-2017

Zaterdag 16 september was de startdag met verkoop van de Grote Clubactieloten 2017.

In de week voorafgaand en daarna zijn alle teams persoonlijk aangesproken tijdens de trainingen of voor de wedstrijden. Na het succes van vorig jaar hopen we ook dit jaar met z’n allen veel loten te gaan verkopen, want we hebben een nieuw doel!

Na de materiaalkar in 2016 is er nog een andere lang gekoesterde wens voor SKF: nieuw eigentijds  sfeervol meubilair (lekkere loungehoek?) voor de kantine.

In het afgelopen seizoen zijn we alvast begonnen met het bijeenbrengen van de benodigde som geld. De Vrienden van SKF hadden hun bijdrage al toegezegd en ook de Jumbo spaaractie heeft al een behoorlijk bedrag opgebracht. Maar we zijn er nog lang niet, daarom hopen we met de opbrengst van de Grote Clubactie 2017 aan ons streefbedrag te komen.

Daar hebben we wel alle leden voor nodig want elk verkocht lot brengt € 2,40 voor SKF op. Dus ga aan de slag, verkoop aan je hele familie, alle buren en vrienden loten. Adopteer met je team een boekje en lever zo snel mogelijk de volle boekjes in (in de brievenbus naast de bar bij de uitgang).

Voor de D-, E-, en F-jeugd en de Kangoeroes is het helemaal aantrekkelijk om loten te verkopen want zij kunnen mooi hun spaarpot spekken. Voor elk verkocht lot ontvangen zij na de actie € 0,50 handje contantje, reden om nog meer te verkopen toch?

Nog een boekje nodig, laat het even weten aan Yvonne Hagoort!

Succes allemaal!

Toon overzicht