Voorbeschouwing SKF – Nieuwerkerk

09-04-2018

SKF en Nieuwerkerk staan gedeeld aan kop in de Overgangsklasse B poule. En laat komende zaterdag nu het moment zijn dat deze twee ploegen elkaar treffen, locatie Sportpark De Groene Velden, aanvang 15:30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Jorrit de Grutter en Maxim Smit.

Het vorige duel won Nieuwerkerk met 22-18. Deze wedstrijd schoot SKF uit de startblokken naar 3-6, maar wist Nieuwerkerk terug te komen naar een gelijke stand en zelfs een ruststand van 10-8. Direct na rust de 10-9, maar het was Nieuwerkerk dat uitliep naar een marge van 4. In de eindfase kwam SKF nog terug naar 2 verschil, maar in een alles of niets offensief, was het Nieuwerkerk dat geduldig af kon wachten, om vervolgens de wedstrijd te beslissen op 22-18. 

SKF haalt gemiddeld ruim 23 goals per wedstrijd, maar het was juist deze wedstrijd waar SKF de minste goals wist te maken. De conclusie is dan ook dat Nieuwerkerk deze wedstrijd verdedigend heeft gewonnen door onze schutters uit te schakelen en het spel te vertragen. Nieuwerkerk is dan ook de ploeg met de minst gepasseerde verdediging. 

Daarentegen hoort SKF bij de meest scorende ploegen in deze competitie. In eigen huis is SKF ongeslagen met zelfs een gemiddelde van 26 goals per wedstrijd. De weersvoorspellingen zijn gunstig, dus alle ingrediënten om tot veel goals te komen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, de winnaar van het duel blijft koploper. De SKF-selectie is enorm gretig om de punten in eigen huis te houden. SKF hoopt op veel support, komt allen!


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS