Voorbeschouwing SKF – Oost-Arnhem

08-02-2018

Vorige week wist SKF voor het eerst dit zaalseizoen een uitwedstrijd te winnen, Fiks werd in een spannende wedstrijd met 20-21 verslagen.

Op de andere velden in Overgangsklasse B was De Meeuwen te sterk voor Sparta (23-20) en werd Pernix te kijk gezet door Oost-Arnhem (35-21). Rode lantaarndrager Sporting Trigon wist bijna te stunten tegen OVVO/De Kroon (24-25).

Komende zaterdag komt koploper Oost-Arnhem op bezoek in de SKF-hal. Bij de Arnhemmers bestaat het scenario dat als OVVO/De Kroon verliest ze zicht hebben op het kampioenschap, maar hiervoor dienen ze SKF in eigen huis te verslaan. En SKF gaat er alles aan doen om daar een stokje voor te steken.

De heenwedstrijd in Arnhem werd in de eindfase pas beslist, 28-26. De ruststand was 15-10 in het voordeel van Oost-Arnhem, dus de tweede helft was duidelijk in het voordeel van SKF. Als SKF zaterdag de eerste helft kan bijblijven, of zelfs de voorsprong kan pakken, dan kan dit wel eens een mooie basis zijn voor een goed resultaat. Zaak dus voor de Veenendalers om vanaf het startsignaal scherp te starten en deze scherpte vast te houden.

Zoals iedere thuiswedstrijd zal SKF gesteund worden door EBG. Op zaterdag 10 februari viert supportersvereniging El Brigato Gialoblu haar 20-jarig bestaan, daar komen de nodige activiteiten en festiviteiten bij kijken. Het is aan de selectie om deze mooie dag compleet te maken door de overwinningen uit het vuur te slepen.

De wedstrijd staat onder leiding van Berthold Komduur, aanvang 20.00 uur. Komt allen!

Toon overzicht