Voorbeschouwing SKF-Valto

02-05-2018

Aanstaande zaterdag, Bevrijdingsdag, een zeer beperkt programma bij SKF. SKF 2 neemt het om 12:30 op tegen Nic./Alfa College 2, SKF 1 speelt om 14:00 tegen Valto.

De vorige keer was het treffen tegen Valto in De Lier, tussen de kassen. Daar ging Valto sterk uit de startblokken, dit wist SKF te pareren naar een gelijke stand en een kleine voorsprong. Een paar keer zette Valto aan, maar SKF bleef op het juiste moment de goals scoren om de voorsprong te behouden en dit langzaam uit te bouwen. Uiteindelijk een 22-26 eindstand. 

Valto staat bekend als een hard werkende en fysieke ploeg. In elk vak een duidelijke rebounder met daar omheen schotkracht. De dames zijn oerdegelijk in hun spel. Het is dan ook een taaie tegenstander. Valto staat weliswaar op plek 7, maar in deze poule waar iedereen van elkaar kan winnen, is alles mogelijk. 

De vorige wedstrijd (21-15 verlies in Zeeland tegen Swift) speelde SKF ondermaats, dus komende zaterdag zal het vele malen beter moeten. Revanche op het eigen spel is de inzet. En met een goed resultaat wordt dit beloond met de koppositie. SKF is dit veldseizoen in eigen huis ongeslagen, we gaan er alles aan doen om dat zo te houden. Alle support welkom!


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS