Vriendenteams bij SKF: zo werkt het!

28-04-2019

We komen weer in de fase van het seizoen waarin de teamindeling voor het nieuwe jaar wordt ingevuld. Dat begint met de leden- en vrijwilligersenquête die je op korte termijn ontvangt.

In de afgelopen jaren hebben we veel te maken gehad met groepen senioren die graag met elkaar een team vormen. Een “vriendenteam”. SKF biedt daar graag de ruimte voor omdat wij zien dat dit een belangrijke bijdrage levert aan het plezier dat onze seniorenleden bij onze vereniging beleven. Het is niet altijd makkelijk te realiseren. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat we bij de indeling van andere teams vastlopen omdat een groep leden alleen maar met elkaar wil spelen.

Voor het nieuwe seizoen geven we onze leden de mogelijkheid om vooraf een verzoek te doen om bij de teamindeling een volledig team in te delen. Als je dit wilt, kun je contact opnemen met Silvia Roseboom en Michiel van Zanten.

De spelregels zijn:

• Alleen volledige teams kunnen opgegeven worden. Overige voorkeuren kun je gewoon in de enquête kwijt.
  • Een team bestaat uit minimaal 5 vrouwen en 5 mannen en maximaal 7 vrouwen en 7 mannen.
  • We kunnen niet garanderen dat elk opgegeven team ook daadwerkelijk ingedeeld kan worden. Als dit leidt tot problemen bij de indeling van andere teams, gaan we een andere oplossing zoeken.
  • We kunnen niet garanderen dat je team op een gewenst niveau wordt ingedeeld. Vanzelfsprekend proberen we dat wel.
  • Wanneer een opgegeven team 5 vrouwen en/of 5 mannen heeft, kan de TC daar naar eigen inzicht een man of vrouw aan toevoegen.

Toon overzicht