Eerste nederlaag voor SKF

09-10-2018

Na vier overwinningen op rij, moest SKF zaterdag in eigen huis haar meerdere erkennen in Unitas/Perspectief. De ploeg uit Harderwijk trok met 20-21 aan het langste eind.

Niet onverwacht bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Een snelle 1-0 voor SKF, maar daarna duurde het 10 minuten voordat de korf weer gevonden werd, 2-0. Weinig doelpunten, maar SKF slaagde er daarmee in ieder geval in om Unitas/Perspectief van een goede start af te houden. Bij een 4-2 voorsprong verzuimde SKF om door te pakken. De gasten kwamen weer op gelijke hoogte. SKF pakte steeds wel een minieme voorsprong, de ruststand van 12-11 bleek een goede weerspiegeling van de wedstrijd.

De gasten voerde in de tweede helft een aantal wissels door die stuk voor stuk goed uitpakten. SKF liep al snel, ook in de score, achter de feiten aan. Het uitvallen van Carly Matser, op dat moment al goed voor 5 doelpunten, bleek ook een forse aderlating. Ondanks deze tegenslag, en 4 strafworpen tegen in korte tijd, bleef SKF spelen naar de mogelijkheden. Kort voor tijd kwam SKF nog terug tot op 1 punt, maar Unitas speelde de laatste aanval koeltjes uit.

Door deze nederlaag ziet SKF DOS (W) en Unitas/Perspectief langszij komen op de ranglijst. Deze week zal SKF niet teveel terug moeten kijken op deze nederlaag en snel weer de focus op komende zaterdag moeten leggen. Dan wacht in Den Haag de confrontatie met HKV/Ons Eibernest.

Scores SKF: Carly Matser 5, Daniël van Munster 4, Yorn van Kleij 3, Tessa van den Bos 3, Sytse de Jong 3, Sarah van der Meer 2


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS