Eindelijk weer toernooitje voor Reko’s

30-03-2018

Afgelopen zaterdag deden de SKF Reko’s voor het eerst in lange tijd weer eens mee met een toernooitje. Het viel niet mee een volledig team op de been te krijgen, maar met wat broodnodige hulp van DVO-spelers lukte dat uiteindelijk toch.

Dames waren er voldoende, hoewel niet alle dames er het hele toernooi bij konden zijn en ook niet iedereen helemaal okselfris was. Met Sjimmie, Hennie, Geraldine, Hetty, Boukje en Marijke waren er 6 dames aanwezig. Bij de heren was het moeilijker. Roelof moest zich op zaterdagochtend helaas ziek afmelden, Jos en Corné waren er wel, Ronald (MW1) was bereid gevonden met zijn oude ploegje mee te gaan, maar daarmee waren er dus slechts 3 heren.

Aangekomen in Bennekom bleek DVO-er Wouter bereid met SKF mee te doen (DVO Reko beschikte over een zeer ruime selectie). Hij was zelfs zo enthousiast dat hij zijn vrouw een blauw sportbroekje liet meenemen zodat hij er vanaf wedstrijd 3 echt als een SKF-er uitzag (een geel shirt hadden wij uiteraard al voor hem geregeld). In hoeverre DVO dit sportieve gebaar waardeerde, is niet helemaal duidelijk nadat Wouter in de eerste wedstrijd, uitgerekend tegen DVO, de winnende 1-2 er in schoot.

En terwijl het weer buiten steeds lekkerder werd, speelde SKF in de zaal haar wedstrijdjes. De winst in de eerste wedstrijd tegen de gastheren bleek helaas niet de opmaat voor meer klinkende resultaten. Twee wedstrijdjes werden vrij ruim verloren (5-0 tegen toernooiwinnaar Hemur Enge en 4-0 tegen Midlandia), twee wedstrijdjes werden met minimaal verschil verloren waarbij een punt zeker verdiend zou zijn geweest (4-3 tegen Tweemaal Zes en 5-4 tegen Synergo). Jos raakte in de voorlaatste wedstrijd nog geblesseerd aan de kuit waardoor SKF in de laatste wedstrijd nog een vriendelijke DVO-heer in de basis had staan. Marijke was toen al naar huis, ziekjes.

Een leuk toernooi en zeker voor herhaling vatbaar. Corné en Boukje maakten hun officiële wedstrijddebuut en Arie en Lianne zaten als trouwe supporters op de tribune. In de eindstand hield SKF alleen gastheer DVO achter zich. Maar ja, als je op een toernooi dan maar één wedstrijd wint, kan het maar beter die tegen DVO zijn :-). De SKF-doelpunten werden gemaakt door DVO-Wouter (3), Ronald (3), Hennie (2) en Hetty.

Toon overzicht

Onzeclubwinkel