SKF A1 ruim onderuit tegen koploper ZKV A1

15-05-2019

Na een paar weken geen competitiewedstrijden gehad te hebben, hadden we afgelopen zaterdag weer een veldwedstrijd tegen ZKV (Za) A1 in Zaandam. De koploper in onze poule waar wij 2e staan, maar bij de thuiswedstrijd hadden we het laten liggen dus dat wilden we goed maken

ZKV staat veilig bovenaan met 3 punten verschil op ons maar een wedstrijd minder gespeeld. Het was heerlijk korfbalweer: het zonnetje scheen en de temperatuur was prima.

We lieten ons in het begin van de wedstrijd volledig verrassen door ZKV. Ze stonden al snel 4-0 voor. We hadden dit ook te danken aan slordig spel van onze kant. Gelukkig wisten we deze achterstand in te lopen en werd het 4-4. We hielden daarna het verschil redelijk klein, al was ZKV de betere ploeg en gingen we daardoor met 10-7 de rust in.

Na rust konden we ons niet herpakken. We bleven slordig spelen, speelden niet goed als team en kwamen daardoor al snel op een achterstand van 16-8. Zij bleven scoren, wij niet al hadden we kansen. Bij 19-10 was de wedstrijd gespeeld en werd het zelfs nog 22-10.

We baalden allemaal dat we hier niet meer van hebben weten te maken en willen er alles aan doen om de laatste wedstrijden van deze veldcompetitie met overwinningen af te sluiten, zodat we tweede blijven in de poule.

Zaterdag aanstaande spelen we thuis tegen AW/DTV A1 om 12:30 uur. We hopen dat jullie er zijn!

Toon overzicht