SKF D2 speelt gelijk tegen Reehorst ’45 D1

13-05-2019

De wedstrijd was vervroegd naar 9.30 uur, wat voor dit team niet erg gunstig is. In de ochtend zijn de spelers niet wakker genoeg en niet scherp genoeg. Maar ondanks het vroege uur, ging de D2 super van start!

Binnen 5 minuten stond de D2 al op voorsprong met 2-1. Helaas moesten we het wel doen met wat blessures, waardoor Femke ten Cate de 1e helft heeft meegespeeld. En wat deed ze dat goed! In  de 1e helft mocht Reehorst niet meer scoren, maar SKF deed dat wel. En het stond al 5-1 tijdens de rust!

Rust doet dit team niet erg goed, helaas. Reehorst had goede wissels gedaan. Hierdoor stond het binnen 10 minuten 6-6. Verder ging het gelijk op. Anna mocht haar eerste 10 minuten weer spelen, na haar gebroken arm. De aanhang was hier erg blij mee en liep ook gelijk wat sneller. SKF kwam zelfs nog voor met 11-9. Helaas kon SKF dat niet vasthouden en werd het 11-11. De scheidsrechter zat niet erg mee, maar we moeten toch naar ons zelf kijken. Er zijn veel doelpunten doorgelaten in de 2e helft. SKF was net een stap te laat.

Lisanne en Luka waren wel op dreef en zijn de topscoorders van deze week!

De sterkste ploegen hebben we nu gehad in onze poule. Volgende week staat DVO op de planning. Dan hebben we zeker weer aanmoediging nodig van de toeschouwers (aan de kant van de lijn of via de app 😊). Tot zaterdag!


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS