SKF verliest eerste zaalwedstrijd

28-11-2018

SKF startte het zaalseizoen met een uitwedstrijd tegen de Meeuwen. Op papier een lastige wedstrijd, de laatste twee edities gingen verloren in Putten. Daarentegen won SKF in eigen huis wel twee keer van De Meeuwen. Dit wilde SKF doorbreken.

De start van SKF was sterk. Bij de eerste aanval van SKF ging De Meeuwen in de fout. Dit resulteerde in een strafworp en de 0 - 1 voor SKF. SKF verzuimde hierna de 0-2 te maken, dus was het wachten op de 1-1. Die viel. Het rendement van beide teams was laag, alleen bleek later dat het rendement van De Meeuwen net iets hoger was. De Meeuwen liep uit en SKF moest in de achtervolging. Zelfs dusdanig dat er de nodige aanpassingen in de opstelling moesten worden doorgevoerd om het team een boost te geven. Met een 11-6 ruststand hield SKF de stand nog enigszins dragelijk, door met name het sterke verdedigende werk van het vak van aanvoerder Daniel van Munster. 

Toch werden in de rust de positieve punten aangegrepen. Zo was de eindfase van de eerste helft goed en leverde de ploeg strijd. De tweede helft kwam SKF beter uit de verf. Helaas bleef nog steeds het rendement achter. De wedstrijd was qua score meer gelijkopgaand, maar De Meeuwen had het verschil al op de borden staan. Het goed leidende scheidsrechtersduo blies af bij 20-16. 

Een teleurstellende start van het zaalseizoen voor Steven Brink en de spelers. Steven Brink gaf aan dat de pijn in één vak bleef zitten, ondanks de wisselingen en time outs, want 5 goals uit 46 aanvallen is een veel te laag rendement. Steven Brink en zijn staf zullen terug naar de tekentafel moeten om beide vakken weer te laten renderen.


Toon overzicht

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS