SKF verslaat koploper Fiks in stromende regen

09-10-2017

SKF versloeg afgelopen zaterdag in de stromende regen de verrassende koploper Fiks. Na een 9-12 achterstand bij rust, sloeg SKF in de tweede helft toe, 23-19.

De start van SKF was prima. Yorn van Kleij, op de plek van Bram Grijzenhout die vanwege werkverplichtingen later kwam, maakte de 1-0 en al snel was het 2-0. Fiks liet echter zien dat het de terechte koploper is. De ploeg uit Oegstgeest knokte zich prima terug, gesteund door scherp schietende dames, terwijl SKF terugviel. Het spel van de thuisploeg leek op het weer: druilerig. Björn Hubers, in het veld gekomen voor de gevallen Daniël van Munster wist SKF weer op te zwepen, maar ook hij kon niet voorkomen dat SKF met een 9-12 achterstand ging rusten.

De pauze bleek SKF goed te doen. Vanaf 14-14 lag het initiatief weer bij de geelblauwen. Gesteund door toch nog aardig wat publiek, pakte SKF nu wel door waar het dat een week geleden naliet. Bram Grijzenhout kwam in het veld en zorgde voor rust en doelpunten en ook Daniël van Munster keerde weer terug. SKF speelde de wedstrijd prima uit en finishte op een marge van 4 goals, 23-19.

“De eerste helft was matig en keken we terecht tegen een achterstand aan. De 2e helft daarentegen was van goed niveau; we speelden met gif en voor de overwinning”, aldus Steven Brink na afloop.

SKF deelt nu weer de kop met Fiks en Nieuwerkerk. Aanstaande zaterdag de laatste veldwedstrijd uit tegen Sporting Trigon.

Scores SKF: Sytse de Jong 7, Daniël van Munster 6, Yorn van Kleij 2, Vera van Ekris 2, Bram Grijzenhout 2, Tessa van den Bos 2, Bart Mast, Sarah van der Meer.

Toon overzicht

Onzeclubwinkel