Vrijwilligers Commissie

SKF is een korfbalvereniging van en voor leden. Samen zetten we ons in voor de korfbalsport en voor een gezellig verenigingsleven: Samen Kunnen we 't Fiksen! Een vereniging draait op haar vrijwilligers en daarom is het van groot belang dat (ouders van) leden zich voor SKF inzetten. De vrijwilligerscommissie van SKF houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van vrijwilligersbeleid binnen SKF. Daarnaast organiseert de commissie activiteiten om vrijwilligers te werven.

De vrijwilligerscommissie bestaat uit:

• Jannie Heitink
  • Wim van Walsem
  • Nicole de Ligt
  • Jetske ten Caat

Er zijn al veel (ouders van) leden die vol enthousiasme één of meerdere vrijwilligerstaken uitvoeren. Zij weten als geen ander dat vrijwilligerswerk voor onze vereniging heel belangrijk is, maar ook veel plezier, sociale contacten en nieuwe vaardigheden oplevert. SKF is een ambitieuze korfbalvereniging en samen bouwen we aan de toekomst van SKF. Daarom is er altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Bovendien maken vele handen licht werk!

We hebben alle vrijwilligerstaken waar we nog mensen voor zoeken op een rijtje gezet in het vacatureoverzicht. In het overzicht zie je alle taken waar we nog mensen voor zoeken. Per vrijwilligerstaak zie je een hele korte omschrijving van de inhoud van de taak, of je de taak vooral thuis of vooral bij SKF uitvoert en wanneer je de taak uitvoert. Voor sommige taken word je ingeroosterd, terwijl je andere taken kunt doen als het jou goed uitkomt. Binnenkort breiden we dit overzicht uit met een inschatting van de tijd die de vrijwilligerstaak je ongeveer kost. In de laatste kolom vind je het mailadres van een contactpersoon, zodat je je interesse kenbaar kunt maken of nog wat meer informatie kunt inwinnen.

Houd je van actie? Of ben je een goede planner/coördinator? Vind je het leuk om het beleid van SKF uit te zetten? Of lijkt het je leuk om in een commissie aan de slag te gaan? De vrijwilligerstaken staan per ‘soort’ geclusterd. Voor iedereen is er wel iets te doen: jong of oud(er), veel of weinig tijd, ervaren korfballer of net nieuw in deze sport. En misschien doe je al vrijwilligerswerk, maar lijkt het je leuk om een keer iets anders te gaan doen.

Staat er iets voor je tussen? Of wil je je op een andere manier vrijwillig voor SKF inzetten? Neem dan contact op met Jetske ten Caat. Gezamenlijk kunnen we bekijken welke vrijwilligerswerkzaamheden het best bij je passen, hoe vaak je ingezet wilt worden, met welke zaken we rekening moeten houden etc.

SKF heeft ook mogelijkheden om stage te lopen. Daarnaast wil SKF graag de mogelijkheid bieden om op doordeweekse dagen vrijwilligerswerk als tegenprestatie voor een uitkering te doen. Denk bijvoorbeeld aan de vrijwilligerstaak conciërge of interieurverzorger. SKF werkt hiervoor nauw samen met Gemeente Veenendaal.

Samen Kunnen we ’t Fiksen!

Onzeclubwinkel