Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De contributie per maand bedraagt m.i.v. 1 maart 2018:

Categorie
Per 1 maart 2018
Kangoeroes € 6,95
Pupillen € 11,55
Aspiranten € 13,85
Junioren € 18,50
Senioren € 23,10
Recreanten € 13,85
SportFit/Trainingslid € 13,85
Niet-spelend € 8,10

Deze contributie is leeftijdsafhankelijk met als peildatum voor de leeftijdscategorie 1 januari. De contributieheffing staat dus los van de daadwerkelijke indeling van spelers. Op deze wijze wordt de contributieheffing objectief gemaakt.


AANMELDEN

Zie de pagina Lid worden?. Lees ook de voorwaarden bij aanmelding.


OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

Opzeggingen van het lidmaatschap aan het einde van het seizoen moeten voor 1 juni van ieder seizoen binnen zijn bij de ledenadministratie. Bij tussentijdse opzeggingen of bij latere afmeldingen voor het nieuwe seizoen wordt nog 3 maanden contributie in rekening gebracht wordt, dit vanwege bijdragen voor spelers en teams die SKF betaalt aan het KNKV. Tijdens deze 3 maanden mag de speler niet meer aan trainingen of wedstrijden deelnemen. Bij afmelding moet ook altijd het wedstrijdshirt en eventuele sponsorkleding ingeleverd worden.


WIJZIGEN LIDMAATSCHAP

Bij wijzigen van het type lidmaatschap of adresgegevens, telefoonnummer of emailadres, graag het wijzigingsformulier downloaden, invullen en mailen naar ledenadministratie@skfkorfbal.nl. Het formulier kan ook worden gedeponeerd in de blauwe brievenbus in de SKF-kantine of worden verstuurd naar/bezorgd bij Nettie Croes, Baardgras 50, 3902 RR Veenendaal.

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS