Lid worden?

Coördinator nieuwe leden
Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap van SKF, dan kunt u contact opnemen met de coördinator nieuwe leden Aline van de Kraats. Aline is hét aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent het lidmaatschap van SKF en zij geeft u alle informatie die u nodig hebt. Het is altijd mogelijk gratis vrijblijvend drie keer mee te trainen.

De coördinator nieuwe leden is te bereiken via het e-mailadres nieuweleden@skfkorfbal.nl.

We hopen dat u zich snel thuis zult voelen bij SKF!

Nettie Croes verzorgt de ledenadministratie van SKF.

Nettie is te bereiken via het e-mailadres ledenadministratie@skfkorfbal.nl of telefoonnummer 0318-522134 (na 17:00 uur).

Het lidmaatschapsformulier en een pasfoto voor de spelerskaart kunnen worden ingeleverd op het volgende adres:

Baardgras 50
3902 RR Veenendaal

of in de blauwe brievenbus 'Ledenadministratie' die naast de bar in de SKF-kantine hangt.

Onzeclubwinkel