Vervoerschema

Op deze pagina staat gedurende het seizoen het vervoersschema (onderaan deze pagina). SKF heeft de uitgangspunten rondom het vervoer naar uitwedstrijden vastgelegd, zie het document met uitgangspunten.

Hoe vind ik als rijdende ouder mijn weg?
Uiteraard vindt u in de weekbrief en in onderstaand vervoerschema de naam van de accommodatie. Het adres is te vinden in de KNKV Wedtsrijdzaken app of de website van de betreffende vereniging. Dat adres kan ingetikt worden in het navigatiesysteem. Degenen zonder navigatie volgen degenen met navigatie, en natuurlijk zorgt u dat u vooraf telefoonnummers heeft uitgewisseld voor als u elkaar kwijtraakt. Net als bij SKF staat op de site van vrijwel elke vereniging wel een routebeschrijving naar hun accommodatie, die u van tevoren thuis kunt bekijken of snel nog op de PC in de kantine van SKF.

Zorgt u in ieder geval met de rijdende ouders bij een uitwedstrijd voor heldere onderlinge afspraken!

Let op: het aantal auto's is in principe voldoende voor het team plus coaches. Als u moet rijden, is er in dus eigenlijk geen plaats om andere familieleden mee te nemen, tenzij in overleg met de trainers is vastgesteld dat er ruimte over is.

Dit schema wordt eenmalig gemaakt aan het begin van het seizoen. In geval van programmawijzigingen wijzigt de "rijbeurt" gewoon mee met de wedstrijd. De weekbrief bevat altijd de meest actuele informatie voor de komende speelweek.

Onzeclubwinkel