Sponsoravonden

Onze sponsors worden met regelmaat uitgenodigd voor onze sponsoravonden. Een heerlijke maaltijd, lekker drinken, een spannende wedstrijd van het eerste en een mooie plek om te netwerken met andere ondernemers.

Onderstaand een verslag van de meest recente sponsoravond op zaterdag 14 november.

Sponsorbijeenkomst rond SKF-KCC zeer geslaagd
Afgelopen zaterdag organiseerde SKF rondom de wedstrijd SKF-KCC/SO natural de eerste sponsorbijeenkomst van dit seizoen. Met een grote opkomst was er sprake van een succesvolle bijeenkomst.

Onder het motto “boeien en binden” is de Sponsorcommissie van SKF druk bezig onze sponsoren nauwer te betrekken bij de vereniging. Bijeenkomsten als deze, die normaal gesproken worden georganiseerd rondom de eerste, vierde en zevende thuiswedstrijd van SKF 1, vormen een belangrijk onderdeel van die inspanningen.

De bijeenkomst afgelopen zaterdag was zeer succesvol. Een groot aantal sponsoren was aanwezig en een aantal sponsoren had ook een zakenrelatie mee genomen. Maar op uitnodiging van de Sponsorcommissie waren ook vertegenwoordigers van o.a. zwemvereniging VZC E&P en Stichting Triatlon aanwezig, met wie SKF de samenwerking zoekt. Dat resulteerde afgelopen augustus bijvoorbeeld in een gezamenlijk “business village” rondom de triatlon. En last but not least waren ook wethouder sport Frits Beckerman en een vertegenwoordiging van het bestuur van tegenstander KCC/SO natural aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst werd ook de door Van Hunnik Reclame gemaakte “backdrop” (zo heet dat in reclamekringen) met alle balsponsoren van dit seizoen gepresenteerd. De catering, een heerlijk winters buffet, werd verzorgd door Cateringservice ’t Pakhuis. Erik ten Hove, speler van SKF 3, verzorgde een leuke voorbeschouwing op de wedstrijd die helaas eindigde zoals hij een beetje vermoedde, namelijk met een nederlaag voor SKF.

Al met al een zeer geslaagde avond, als we het resultaat van SKF 1 even buiten beschouwing laten!

Onzeclubwinkel