SKF C1 naar het welverdiende NK

22-02-2018
Afgelopen zaterdag, 17 februari, heerste er veel spanning bij de toppers van de C1. Op deze dag zou bepaald worden of het team een mooie 1e of 2e plek zou behalen in de zaalcompetitie. Na een wedstrijd waarbij wij niet ons eigen niveau konden halen, werd Drachten in eigen hal kampioen, nadat zij opnieuw van SKF C1 hadden gewonnen. Drachten/Van der Wiel C1, gefeliciteerd!

Het was een kleine teleurstelling om het kampioenschap niet te hebben behaald, maar gelukkig kon er, met nog vier wedstrijden op het programma, al gezegd worden dat het NK was gehaald. En nu komt het toch echt steeds dichterbij.. nog één zaalwedstrijd te spelen en dan is het zover. Op 17 maart 2018 mag het team hard aan de bak en een dag volop met elkaar genieten van een mooie beloning voor het afgelopen seizoen. En wat is nou leuker dan dit samen met een groep enthousiaste supporters te doen?

Wij willen jullie dan ook uitnodigen om op 17 maart met ons mee naar Dordrecht te gaan. Er zal vanaf SKF een bus naar Dordrecht vertrekken, gesponsord door Flox werkt, AWI en Hollandstate. Je kunt je tot 13 maart aanmelden voor de bus via het mailadres josevandenberg1977@gmail.com.* Er is maar een bepaald aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

SKF C1 kijkt uit naar jullie aanmoediging en zou het in ieder geval super vinden!

* Informatie over de definitieve vertrektijden, zal nog worden gegeven.