Nederlaag SKF A1 – DOS’46 A1

04-12-2018
Zaterdag 1 december speelde wij, SKF A1, de tweede competitiewedstrijd tegen DOS’46 A1. Een geduchte en gevreesde tegenstander, want we weten dat zij een heel goed team hebben en de vorige wedstrijd in de hoofdklasse met veel punten gewonnen hebben.

We begonnen sterk en kwamen zelfs op voorsprong. Tot de 6-6 ging het gelijk op. Daarna ging DOS’46 een voorsprong opbouwen en werd het 7-10. We kwamen wel weer tot de 8-10, maar daarna bleven ze een verschil houden van 3 a 4 punten. DOS’46 speelde erg goed en wij konden te weinig doen tegen hun felle aanvallen. We gingen met 11-16 de rust in.

We waren erg tevreden over de eerste helft en besloten vooral door te gaan en te blijven genieten. Na de rust begonnen we slordig. Hierdoor bouwde DOS’46 de stand uit naar 13-19. We wisten terug te komen naar 16-20. Ondanks twee time-outs waarin onze coaches ons bleven aanmoedigen, konden we de achterstand niet meer inlopen omdat DOS’46 bleef scoren. We eindigden de wedstrijd met 20-28. We hebben ons doel bereikt: niet meer dan 30 doorlaten en zelf 20 scoren. 20-28 zijn acht doelpunten verschil. Als we naar de wedstrijd kijken en naar de doorzetting van ons, zeker in de eerste helft, is dit verschil misschien iets te groot. We zijn er trots op dat we er alles aan hebben gedaan en een goede pot hebben gespeeld. Er was veel publiek tijdens de wedstrijd. We willen jullie bedanken voor de support tijdens de wedstrijd!

Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen Dalto A1, waar we er alles aan gaan doen om de punten mee naar huis te nemen. We zouden het leuk vinden als jullie ons komen aanmoedigen. Hopelijk tot dan!