Nipt verlies SKF A1 tegen AW/DTV A1

20-05-2019
Afgelopen zaterdag speelde SKF A1 de thuiswedstrijd tegen AW/DTV A1. Wederom een mooie korfbal dag met veel zon.

We begonnen goed en kwamen op voorsprong. AW/DTV wist in het begin van de wedstrijd op gelijke stand komen maar we gingen met een mooie voorsprong van 9-6 de rust in.

Wat we niet hadden verwacht, was dat de tweede helft een bijzondere helft werd waarin veel gebeurde. Over en weer kwamen er veel stippen en felle duels. Vanwege een nare botsing met zijn tegenstander, onder de korf, moest Micha helaas het veld verlaten. Hij had een enorme open wond op zijn hoofd (een afdruk van het gebit van zijn tegenstander) en moest zelfs naar het ziekenhuis. Na deze onderbreking ging de wedstrijd weer door. De voorsprong van een paar punten hielden we vast, tot de eindfase van de wedstrijd. Toen wist AW/DTV terug te komen naar 15-15. Wat de hele wedstrijd niet het beeld was, gebeurde wel: AW/DTV won omdat zij in de laatste minuut wisten te scoren en wij niet. Eindstand: 15-16. Zuur om zo te verliezen.

Volgende week hebben we geen wedstrijd, maar op 1 juni spelen we helaas alweer onze laatste thuiswedstrijd om 12:30 uur (tegen DVO/Accounter A2.). Jullie kunnen dan voor het laatst ons thuis in deze teamopstelling zien spelen en sommige spelers van ons voor (voorlopig) het laatst in geel-blauw. Tot dan!