SKF A1 pakt weer punten!

17-12-2018
Zaterdag 15 december speelde SKF A1 tegen Oranje-Wit A1. Oranje-Wit A1 heeft nog geen punten weten te pakken tijdens deze zaalcompetitie. Wij hebben helaas de afgelopen twee weken verloren. Wel weten we dat Oranje-Wit veel kwaliteiten heeft en dat het zoals elke week een moeilijke wedstrijd gaat worden.

De wedstrijd begon en uit de eerste aanval wist SKF niet te scoren. Dat deed Oranje-Wit helaas wel. Maar daar antwoordden wij direct op door de 1-1 te maken. Tot de 3-3 ging het gelijk op. Daarna wisten wij een voorsprong op te bouwen van 5-3. Oranje-Wit herpakte zich en kwam terug. Maar ze kwamen niet alleen terug op 5-5, ze verrasten ons volledig door uit te lopen naar 5-9. Met 6-10 gingen we de rust in.

Ondanks dat we achter stonden, wisten en voelden we dat er meer in zat en vol goede moed en met veel vechtlust gingen we de tweede helft in.

Gelukkig werd de stip die we gelijk na rust kregen benut, zodat het verschil nog maar 3 was. En daar bleef het niet bij: het werd door met z’n allen heel hard te knokken 10-10. Het kon dus: terugkomen uit achterstand. Maar zou er nog een winst uit te slepen zijn?

Oranje-Wit wist weer uit te lopen naar 12-14, maar wij antwoordden met 2 keer scoren dus het werd weer gelijk: 14-14. Het publiek stond achter ons, ze bleven ons aanmoedigen. We waren in deze fase sterk en wisten uit te lopen naar 19-15. Zo gaaf om te zien dat we met elkaar de wedstrijd om konden draaien van een achterstand naar een voorsprong. Oranje-Wit gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam vlak voor het eind nog terug naar 19-17. Maar het nu nog uit handen geven wilden we natuurlijk niet laten gebeuren.

In de eindfase kregen zowel wij als Oranje-Wit nog een stip en zo eindigden we met 20-18. Wat een wedstrijd!

We willen het publiek bedanken voor hun support en aanmoedigingen, maar ook onze coaches/trainers/teammanager willen we bedanken. Zij zetten zich elke week weer in om ons als team beter en sterker te maken en dan is het zo te gek om met elkaar de punten te pakken.

Nu een paar weken geen wedstrijden en dan op 12 januari weer de eerste wedstrijd: uit tegen LDODK. Dit wordt zeker weer een belangrijke wedstrijd! Op 19 januari spelen we weer thuis, om 17:10 tegen DVO A1, en we hopen jullie dan allemaal weer langs de lijn te zien.