SKF A1 ruim langs BEP A1

23-04-2019
Afgelopen zaterdag, 20 april, begonnen we weer op het veld. Het tweede gedeelte van de veldcompetitie ging van start. Het was een prachtige zonnige, maar hete zaterdag, waarvan we hopen dat er meer gaan volgen.

We staan tweede in de poule, 3 punten achter ZKV A1, maar zij hebben nog een wedstrijd in te halen.

Al snel kwamen we op voorsprong, maar na een 3-1 voorsprong kwam BEP A1 terug naar 3-3. Dat was niet de bedoeling en we wisten gelukkig uit te lopen naar 5-3. Toen het uiteindelijk 8-4 werd, bleef deze stand heel lang staan. We kwamen beiden niet tot scoren. Spannend werd het de eerste helft niet meer. We hielden een voorsprong van ongeveer 5 punten, gaven weinig weg en bleven zelf goed scoren. Met 14-8 gingen we de rust in.

Na rust hervatten we ons goede spel, ondanks de hitte, en kwamen we op 16-8. Daarna bouwden we de voorsprong langzamerhand uit. BEP scoorde weinig in de tweede helft, en wij bleven goede kansen zoeken en benutten. Zo eindigden we deze wedstrijd in een mooie eindstand van 30-11. Zoveel scoren op het veld, waarbij het erg warm was, belooft dat er nog leuke wedstrijden aan gaan komen deze veldcompetitie.

Pas op 11 mei is de volgende wedstrijd, uit tegen ZKV (Za) A1 en op 18 mei weer thuis, tegen AW/DTV A1. We hopen dat jullie er dan allemaal weer zijn om ons aan te moedigen.