SKF A1 simpel langs BEP A1

03-02-2018
Op de 27e kwam BEP op bezoek in Veenendaal. De eerste wedstrijd tegen BEP in Purmerend resulteerde in een 21-21 gelijk spel, er moest dus het een en ander rechtgezet worden. De overwinning was ook noodzakelijk om KZ te achtervolgen. Nadat BEP een week eerder een verrassende 32-17 zege boekte in Maarssen tegen OVVO wisten we dat de thuiswedstrijd een uitdaging zou worden.

Na een aardige start stond er een 8-4 stand op het scorebord. SKF bepaalde het tempo en BEP had hier niet veel tegen te zeggen. De wedstrijd verliep rustig en de rust begon met een 13-9 tussenstand.

Met een fijne voorsprong begon de 2e helft. SKF scoorde wat makkelijker dan BEP en kwam op een 22-16 voorsprong. SKF had meer controle en BEP bleef ook hetzelfde spelen. Doelpunten vielen richting het einde van de wedstrijd steeds makkelijker en SKF liep steeds verder uit om de wedstrijd uit te spelen met een 30-19 stand op het bord. Een score die van te voren niet was verwacht, maar wel terecht is. SKF begon beter en BEP had moeite met het spel en kon ook niets veranderen. Door de overwinning op BEP is het gat nu 6 punten.

KZ wint ook en SKF staat met 17 punten nog altijd één puntje achter op de koploper. KZ gaat volgende week op bezoek bij BEP in Purmerend en SKF speelt tegen ZKV dat de punten ook nodig heeft om te handhaven.

Groeten de A1

Onzeclubwinkel