SKF A1 wint ruim van AW/DTV A1

30-09-2018
Na de slechte wedstrijd van vorige week waar we verloren van ZKV A1 waren we er op gebrand om tegen AW/DTV wel met twee punten naar huis te gaan. Omdat we vorige week verloren hadden moest er gewonnen worden om nog mee te kunnen doen voor het kampioenschap.

De wedstrijd begon met doelpunten aan beide kanten waardoor het aardig gelijk op ging. We waren hier al wel de betere partij maar we gingen er niet goed mee om waardoor de tegenstander goed mee kon blijven scoren. Aan het eind van de eerste helft kwamen we beter in ons spel en wisten we betere kansen te creëren waardoor we net voor rust nog konden uitlopen naar vier doelpunten verschil.

In de tweede helft gingen we verder waar we gebleven waren speelde goede aanvallen en ook verdedigend ging het goed. Aanvallend bleven we opzoek gaan naar de goede kansen en speelde echt voor elkaar. Verdedigend ging het ook goed, we hielden ons aan de afspraken waardoor we veel ballen hebben kunnen onderscheppen wat ook weer resulteerde in meer doelpunten. Dat resulteerde in een mooie eindstand van 12-25. Op dit moment staan wij tweede in de poule achter ZKV.

Volgende week staat er voor ons geen wedstrijd op het programma maar over twee weken spelen wij uit tegen DVO A2 in Bennekom. We hopen dat jullie er dan weer bij zijn en anders hopelijk tot de volgende thuis wedstrijd.

Groeten,
SKF A1