SKF A1 – DVO/Accountor A2

03-06-2019
Afgelopen zaterdag kwam DVO/Accountor A2 op bezoek bij SKF, voor een wedstrijd tegen SKF A1. De uitwedstrijd, nog voor de zaal, werd gespeeld in de felle, warme zon waarbij SKF slecht speelde en de wedstrijd gelijk eindigde.

Ook deze zaterdag was het prachtig weer. Of het door de warmte kwam of door scherpte: het duurde lang voor er werd gescoord. 1-0. Maar DVO/Accountor scoorde gelijk daarna de 1-1 en het ging daarna gelijk op tot de 4-4. We hadden kansen genoeg, maar die werden helaas net niet verzilverd.

We gingen de rust in met een achterstand van 4-5. Veel te wenig gescoord dus. Gelijk na rust scoorden we de gelijkmaker. Vanaf toen rook DVO/Accountor de winst want ze kwamen op voorsprong en wisten deze lang vast te houden. Van 6-10 werd het 7-12. Jammer dat we onze kansen niet beter benutten en dat we DVO/Accountor lieten uitlopen.

In de eindfase kwamen we nog terug naar 11-12, maar dat was niet genoeg…

Drie spelers kregen een publiekswissel: Macheld Stolk, Tygo Ockerse en Desiree Visscher. Zij spelen volgend seizoen bij een andere (‘nieuwe’ of ‘oude’) club.

Op 15 juni spelen we de laatste wedstrijd van dit seizoen, uit bij KZ/Thermo4U A2. We hopen nog op een derde plaats.