SKF A1 helaas zonder punten naar huis

10-12-2018
Afgelopen zaterdag was de derde competitiewedstrijd van dit zaalseizoen. Deze was tegen Dalto A1. Al weten we dat Dalto A1 een goed team heeft, zo stonden ze vorige jaar nog in de finale in de Ziggo Dome, we hoopten op punten en zagen zeker mogelijkheden na goede wedstrijden te hebben gespeeld afgelopen weken.

Het was een raar begin van de wedstrijd, want het bleef heel lang 0-0. Zowel Dalto als wij kregen kansen, maar wisten ze niet te benutten. Pas na 5 minuten viel er een bal in de korf: wij scoorden de 0-1. Al snel werd het 1-1 maar wij wisten uit te lopen naar 1-3. Ondertussen waren we 9 minuten verder. Dalto wist terug te komen en de punten gingen over en weer. Het werd 3-3, Dalto scoorde waardoor het 4-3 werd, maar uiteindelijk gingen we met 6-6 de rust in. Te weinig goals aan beide kanten, maar ook goed verdedigd. Het was jammer dat we in deze eerste helft de voorsprong niet hebben weten uit te bouwen, want we hadden zeker mogelijkheden.

De tweede helft begon. We kregen twee stippen achter elkaar tegen waardoor Dalto op een voorsprong kwam van 8-6. We wisten op 8-8 te komen. In deze fase van de wedstrijd ging het gelijk op. Het was super spannend. Helaas werd bij een stand van 14-13 een uitbal die voor ons was onterecht aan Dalto gegeven waaruit snel gescoord werd. Het werd 15-13 en daarna al snel 16-13. De tijd tikte door. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar knokten en werkten hard. Helaas kregen wij het niet voor elkaar de achterstand in te lopen. We scoorden wel, maar ook Dalto bleef scoren en zij gaven de voorsprong niet meer weg. Uiteindelijk verloor SKF A1 met 20-16.

Volgende week, 15 december, spelen we thuis tegen Oranje Wit A1 om 16:50 uur. We hopen dat jullie er allemaal zijn!