SKF A1 verliest kostbare punten

05-03-2019
Afgelopen zaterdag speelden wij, SKF A1, thuis tegen AVO A1. Na afgelopen week een hele goede wedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1 te hebben gespeeld, hoopten we ook nu een goede wedstrijd neer te zetten. Helaas moesten we deze wedstrijd zonder Tygo spelen, hij was geschorst.

Uit de eerste aanval kregen we een stip mee: 1-0. AVO A1 scoorde vrij snel daarna de 1-1. Wat wij niet vooraf hadden verwacht, was dat we op een mooie voorsprong kwamen van 6-1 in een hele goede fase waarin we scherp speelden en waarin AVO niet tot scoren kwam. Dit hadden we nog niet vaak meegemaakt. Normaal komen wij namelijk op achterstand en moeten we terugvechten. Belangrijk was nu dat de rust werd bewaard en we bleven scoren. Dit gebeurde echter niet. AVO vocht terug en het werd 8-5. Nadat het 9-6 was geworden wisten we de voorsprong niet opnieuw uit te bouwen en wisten we de aanvallen van AVO niet te stoppen, zodat we helaas met 11-11 de rust in gingen.

De eerste fase na de rust gingen we gelijk op. Tot de 15-15. We kwamen daarna weer op voorsprong: 17-15. Maar helaas, AVO wist de stand weer terug te brengen naar een gelijke stand: 17-17. Tot deze fase in de wedstrijd hadden we niet achter gestaan. Maar dat was nu voorbij helaas. AVO scoorde 3x achter elkaar zodat het 17-20 werd. Dit wisten we niet meer in te lopen en zo eindigde de wedstrijd in 19-22. Heel teleurstellend, want er had meer in gezeten. Aan het publiek en de pupillen van de week lag het niet, die hadden ons volop aangemoedigd.

Nog 3 wedstrijden te spelen in de zaal: Volgende week spelen we uit tegen Oranje-Wit en op 16 maart weer thuis tegen LDODK/Rinsma Modeplein A1. Hopelijk zijn jullie er dan allemaal weer om ons aan te moedigen! De allerlaatste zaalwedstrijd is tegen DVO/Accountor A1 in Bennekom.