Voorbeschouwing NK vanuit D1

04-04-2019
Zaterdag speelt SKF D1 op het NK nadat de ploeg kampioen werd in de Hoofdklasse. Aanvoerster Daniëlle Wildeman schreef onderstaande voorbeschouwing.

"We hebben het hele zaalseizoen hard getraind, gewerkt en voor elkaar gevochten. Drie keer per week stonden we samen binnen de lijnen met heel veel plezier. Het eindresultaat hebben we dan ook te danken aan het harde werken samen met elkaar en voor elkaar. Niet elke wedstrijd hebben wij ons eigen niveau gehaald maar hebben wel altijd tot de laatste minuut gestreden wat altijd resulteerde in een overwinning. Helaas geldt dit niet voor de laatste wedstrijd.

Deze week leven we als team toe naar het NK. We bespreken tegenstanders maar zijn vooral bezig met ons eigen spel en onze eigen kwaliteiten. We zijn tijdens trainingen echt bezig met het verbeteren van specifieke situaties. Hierin kunnen wij alleen nog maar beter worden.

We gaan goed voorbereid richting Dordrecht en hebben er ontzettend veel zin in.

Wij zijn van plan om keihard te gaan knallen en hopen jullie als supporters daar te zien!"