D2 loopt op met SKF 1

01-04-2019
Zoals veel jeugdteams van SKF mocht ook de D2 gezamenlijk met de spelers van de A-selectie de zaal betreden bij een een competitiewedstrijd.

In de ochtend waarin hun eigen wedstrijd verloren ging, mocht de D2 hun teleurstelling wegwerken door 's avonds als team van de week op te lopen met SKF 1 in de competitiewedstrijd tegen Wit-Blauw uit Kampen.  Ze deden hun best die avond om blij te zijn. Eerst bekeken ze de wedstrijd van de A2 van trainer Maarten Schuurman (nipt verloren), maar veel deerde het niet. Ze mochten toch op gaan lopen met het eerste ?

Na de wedstrijd van Maarten gingen het 1e en 2e partijtjes doen met allemaal kinderen. Iedereen deed mee en zelfs Anna (ze heeft haar arm gebroken) scoorde een paar keer. De jeugdcommissie had aan het eind voor alle kinderen wat te drinken en wat lekkers.. Bovendien aten de spelers van de D2 nog friet omdat ze team van de week waren. Dank je wel jeugdcommissie!

De D2 vond het heel erg leuk om met het 1e op te lopen. Als eerste gingen  Anna met Vera, Marit en Elisa met Tessa, Rianne met Carly en tenslotte Lisanne met Sara. Bij de heren werd Yorn vergezeld door Stije. Tygo en Lars liepen op met Sytse en Bram had Pupil van de week Luka aan zijn zijde. Toen ook Stijn en Björn op het veld stonden kon de wedstrijd beginnen.

De spelers van de D2 hebben hun kelen schor geschreeuwd tijdens de wedstrijd. Ze konden elkaar amper verstaan. Ze hebben gezongen en grapjes gemaakt tegenover de spelers van Wit-Blauw. Na de wedstrijd meldde Bram nog dat hij dacht dat de D2 qua aanmoedigingen wellicht het beste team ooit was geweest.