Eerste zaalwedstrijd D2

27-11-2018
Afgelopen zaterdag speelde de D2 de eerste zaalwedstrijd in Bennekom. Het blijft altijd een spannende wedstrijd tegen de ‘groen-witte’!

Dat bleek ook wel, want SKF ging zenuwachtig van start. Er werd rommelig en slordig gespeeld. SKF wilde te snel. Helaas ook een aantal strafworpen tegen. Daardoor kwamen ze snel achter met 4-0. In de aanval kwamen wel veel kansen, maar ze gingen er niet in. Gelukkig zat er toch 1 in, waardoor het net voor de wissel 4-1 werd. Het andere aanvalsvak ging in goede zin verder. En er werd al snel 2 keer gescoord. 4-3! De spanning werd groter en ze liepen als ‘dolle stieren’ door het veld.

Tijdens de pauze werd geprobeerd om de rust in het team te krijgen. Maar zelfs de appeltjes van Raymond werden niet gegeten door de zenuwen. Veerle probeerde nog met bidons het spel uit te leggen hoe er gespeeld moest worden.

Helaas kon het eerste aanvalsvak de tactiek niet omzetten in doelpunten. Ook het verdedigingsvak liet hun tegenspelers voorbij gaan. Hierdoor werd het snel 7-3. Gelukkig daarna nog een puntje voor SKF en was het bij de wissel 7-4. Het werd nog 8-4 en daarna kwam SKF op stoom. Snel werd het 8-5 en 8-6. En om de spanning voor de toeschouwers te laten stijgen werd het 8-7! Snel nog een punt scoren….maar helaas. Het fluitsignaal van de scheidsrechter en einde wedstrijd.

De spanning in het team moet er nog even uit, dan kan het team de ‘groen-witte’ thuis zeker pakken!