Moeizame wedstrijd Victum D1 tegen SKF D2

14-10-2018
Een uitgelaten D2 ging op weg naar Victum, Houten. SKF D2 is kampioen geworden en het team van Victum staat onderaan. Dus het werd een makkie………Niets is minder waar!

D2 begon met een nieuwe yell: Met Vespa aan de kant, zijn wij de beste van het land!

De wedstrijd was nog amper begonnen of het stond al 0-1 voor SKF! Snel werd het al 0-2, dus we waren goed op weg. Echter waren de meiden van Victum lang, erg lang. Ze onderschepte makkelijk de bal en zo werd het 2-2. Snel werd er wat gewisseld en kwam SKF weer op voorsprong 2-3. Net voor de rust scoorde Victum nog 3-3.

Er waren harde woorden nodig in de rust: beter samen werken en niet alleen voor jezelf gaan.

Dit moest nog even doordringen, want Victum scoorde als snel 4-3. Een mooi afstandsschot van Elisa volgde en gelukkig stond het toen weer gelijk 4-4. Elisa scoorde ook de volgende 4-5. Helaas waren de meiden van Victum echt heel lang en scoorde ze snel weer 5-5. SKF ging snel weer voor de voorsprong en scoorde 6-5. In de laatst minuten van de wedstrijd scoorde Victum de gelijkmaker. Eindstand 6-6.

Een eerlijke eindstand: Victum speelde goed, SKF zat niet zo goed in de wedstrijd en miste de focus. Dachten ze er te makkelijk over? En ja, dan die yell….miste ze Vespa aan de kant??

Niettemin is de D2 echt kampioen geworden. Dit werd nog eens gevierd met de uitreiking van mooie bekers voor de kinderen en chocolade medailles voor de trainers. Na de herfstvakantie gaan we de zaal in. We zijn benieuwd wat het dan gaat worden. Het is in ieder geval een gezellig team!