Mooie winst van SKF D2 tegen Reehorst D1

10-03-2019
Na de winst op de koploper ging SKF D2 er weer tegenaan. Raymond was helaas ziek en Maarten had een verjaardag maar Veerle kon er wel bij zijn.

De onze aanvoerder Steije stond er naast en nu kwam er een aanvoerster; Marit. In de aanval stond Lars met Luka, Rianne en Lisanne. En de verdediging was: Stijn, Tygo, Elisa en Marit. En de reserves waren Steije en Isabelle uit de E1. Anna had vorige week haar arm gebroken maar was er wel gewoon bij om aan te moedigen.

Binnen 3 minuten werd het 1-0 door een mooi doelpunt van Lars. Reehorst kwam terug en het stond 1-1. Maar SKF moest en zou winnen: 2-1, Lars. Wissel van helft. Elisa maakte een mooi doelpunt. 3-1. Marit schoot ook nog een keer 4-1. En een doelpunt van Stijn maakte het 5-1. Reehorst scoorde 5-2. Tygo maakte een wijk en scoorde ook nog is! 6-2. SKF voelde de winst al komen. Maar Reehorst scoorde ook weer en stond het 6-3. Nog een mooi doelpunt van Stijn maakte het 7-3. Daarna was het rust.

Het werd SKF moeilijker gemaakt, maar gelukkig scoorde Rianne met een mooi schot: 8-3. En nog een doelpunt van Lisanne 9-3. Steije kwam er in voor Stijn.  Mooie assists van Luka. En Rianne nog met een heel mooi schot 10-3. Reehorst probeerde nog een keertje 10-4. Met 5 minuten op de klok kwam Isabelle er nog even in. Dat was het einde van de wedstrijd. Verdiend gewonnen. Maar goed gespeelt Reehorst! We hebben goed samen gespeeld en iedereen kreeg een kans. Bijna iedereen heeft wel gescoord!

 

Naar teampagina

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS