SKF D2 wint overtuigend van Reehorst ’45 D1

16-12-2018
Zaterdagochtend 8.00 uur verzamelen, dat was weer eens vroeg op. Maar het vooruitzicht op een kop koffie, was genoeg redenen voor de ouders om weer met een grote groep af te reizen naar Ede. Helaas was de kantine nog dicht, dus de koffie werd gedronken in het nabijgelegen Sportschool Venendaal! De fans waren benieuwd of er weer zenuwachtig gespeeld zal worden in de tweede helft. Het team kreeg vooral mee om leuk te spelen, maar wel je best te doen!

Precies om 9.00 uur begon de wedstrijd met een zeer ervaren scheidsrechter. Er werd voor alles gefloten (lopen, te dicht op de man verdedigen en teveel coachen), maar wel rechtvaardig. Binnen een minuut hadden we de eerste vrije bal al tegen. Gelukkig werd er niet gescoord.

Wel wist het aanvalsvak (Steije, Lars, Lisanne en Rianne) hierna direct te scoren met een doorloopbal. Er volgde snel een afstandsschot en het stond al 0-2 voor SKF! Wisselen van helft. Het vak moest even wennen aan het verdedigen. Helaas viel er snel een tegendoelpunt 1-2. Maar toen was het de beurt voor het nieuw aanvalsvak (Luka, Stijn, Elisa en Marit). Met een erg mooi afstandschot schoot Stijn de 1-3 er in. Reehorst kwam nog even dichterbij 2-3, maar SKF nam voor de rust wat afstand en schoot er nog eens twee in 2-5. Rust.

Na de rust was het belangrijk om de rust te houden. Helaas kwam er snel een tegendoelpunt 3-5. Maar er werd goed gespeeld, niet zenuwachtig, in hoog tempo en met goede strakke ballen. En ja, het vangen ging ook goed! Vaak zagen ze de vrije teamgenoot en werd er een diepe bal gespeeld. Zo ontstonden de doelpunten! 3-7, een mooie voorsprong! Reehorst scoorde nog twee keer en Stijn maakte ook het laatste doelpunt! Eindstand 5-8. Tevreden coaches van SKF. De coach van Reehorst kon alleen maar zeggen: ‘Vanaf het begin kwamen we er niet aan te pas’. Conclusie: goed spel van SKF D2!

Naar teampagina

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS