Winst voor SKF D2 tegen OVVO/De Kroon D1

11-12-2018
Afgelopen zaterdag speelde SKF D2 hun tweede zaalwedstrijd in onze eigen hal tegen OVVO/De Kroon D1. De reporter kwam dit keer te laat in de zaal. SKF D2 was al 5 minuten begonnen en ze stonden al 3-2 voor! De wedstrijd verliep in een hoog baltempo met veel vrije worpen en veel strafworpen.

In de eerste 12,5 minuten kreeg het aanvalsvak van SKF veel kansen. De ene strafworp werd gemist, maar gelukkig was de volgende strafworp raak 4-2. Na een vrije worp volgde weer een strafworp die gelukkig weer raak was 5-2. Ook OVVO kreeg strafworpen en scoorde helaas ook 5-3. Wisselen van helft. Ook het andere aanvalsvak kreeg goede kansen en vrije worpen. En weer een strafworp die er in ging! 6-3. Het verdedigingsvak was zeer goed en liet geen kans voor OVVO. SKF scoorde voor de rust nog twee keer en met 7-4 ging de rust in!

Na de rust begon het spel weer zenuwachtig te worden. Het tempo zat er wel goed in, maar er werd slecht gevangen en gepaast. Misschien wilden ze wel te snel? Ook bij OVVO liep het niet geheel lekker. Het bleek ook wel, want in de tweede helft werden er maar 3 doelpunten gescoord door beide partijen. De bal was steeds maar kort in het aanvalsvak van SKF. Maar gelukkig kon onze vaste strafworp man Lars nog een doelpunt maken 7-5. Na de wissel van helft kwam de vaste invaller Ruben erin en kreeg een mooie kans om een doelpunt te maken 8-5. OVVO maakte het laatste doelpunt met een afstandsschot 8-6. Gelukkig was de winst voor SKF D2!

Al met al een wedstrijd vol vrije worpen en strafworpen! De scheidsrechter floot goed en duidelijk! Bedankt Jens de Jager!